Noel et busca


Resultado de imagen de noel et busca

Un noi s'acaba de despertar a l'Hospital Clínic de Barcelona i no se'n recorda de res; no sap qui son els seus pares, de què treballava, si tenia germans, amics... Només té una única pista: A darrera la porta el vigilen un parell de policies.
Es veu que va patir un accident de cotxe, on els seus tres companys van resultar morts, però el més sobtant és que el cotxe estava carregat de drogues i, en les anàlisis que li van fer no van veure que ell n'hagués pres. A més a més van veure que tenia tres operacions a la cara sense cap motiu aparent.

La persona que el va trobar era el seu company de pis, l'Unai, que havia estat trucant als hospitals per veure si el trobaven. El coneixia com a noi discret i callat...
I aviat es faran amics, començant una nova vida, que potser serà difícil pels 2.


-Noel et busca- li van dir un dia a l'Unai un grup de persones, semblants a policies, perquè li transmetés al seu company de pis.

                                                    *               *              *

Un llibre molt intrigant tant pel protagonista com pel lector. L'escriptor no et diu res que el personatge no sàpiga, tu ho descobreixes a la mateixa hora, i potser tens clar tot el que ha passat... Però com ho pots confirmar?

Comentaris